Quantcast
Dragon's Dogma 2 Patch Introduces Exciting New Casual Mode
News article overviewNintendo Switch games overviewPlayStation 5 games overviewRead our Reviews

Dragon's Dogma 2 Patch Introduces Exciting New Casual Mode

Sep 17, 2024 12:04 PM

Capcom heeft een nieuwe update voor Dragon's Dogma 2 uitgebracht, die een Casual Mode toevoegt. Deze modus verlaagt de prijzen voor inns en Ferrystones, vermindert het gewicht dat spelers kunnen dragen voordat ze "heavy" worden en verlaagt het stamina-verbruik tijdens het dashen buiten gevechten. Spelers kunnen nu ook hun Pawns herstellen van dragonsplague zonder dat er een catastrofaal evenement hoeft plaats te vinden. Het is belangrijk op te merken dat spelers die overschakelen naar de casual mode later niet kunnen terugschakelen naar een hogere moeilijkheidsgraad en dat bepaalde trofeeën en achievements niet meer kunnen worden behaald. De update lost ook verschillende technische problemen op en brengt verbeteringen voor de verschillende classes in het spel.

Wat zijn de nieuwe functies in de Casual Mode van Dragon's Dogma 2? nDe Casual Mode in Dragon's Dogma 2 biedt een aantal aanpassingen zoals lagere prijzen voor inns en Ferrystones, minder belasting van het draaggewicht, lager stamina-verbruik en de mogelijkheid om Pawns te genezen zonder catastrofale gevolgen. Spelers kunnen echter niet terugkeren naar een hogere moeilijkheidsgraad en zullen bepaalde trofeeën niet kunnen behalen in deze modus.n

Dragon's Dogma 2 is de langverwachte sequel van de cultklassieker Dragon's Dogma, die oorspronkelijk in 2012 werd uitgebracht door Capcom. Het spel staat bekend om zijn diepgaande RPG-systemen, dynamische wereld en unieke Pawn-systeem, waar spelers AI-partners kunnen creëren die hun spelervaring verbeteren. Deze update is bedoeld om nieuwe en casual spelers te verwelkomen en hen te helpen bij het genieten van de rich gameplay zonder overweldigend te zijn.



Casey Loh avatar
Written by:

Casey Loh

Casey Loh is a tech-savvy writer who specializes in the intersection of gaming and technology. With a background in computer science, Casey brings a technical lens to her reviews, breaking down the nuts and bolts of game engines, graphics, and AI innovation.

Read more articles from: Casey Loh

Follow us

Login or register to join the conversation
See the complete videogame news list