Quantcast
Shocking New GRAY PlayStation 5 Revealed
News article overviewNintendo Switch games overviewPlayStation 5 games overviewRead our Reviews

Shocking New GRAY PlayStation 5 Revealed

Sep 20, 2024 11:52 AM

Sony heeft een exclusieve grijze versie van de PlayStation 5 aangekondigd ter viering van de dertigste verjaardag van de originele PlayStation. De speciale editie omvat zowel de PS5 Pro als de PS5 Digital Edition, beide met de iconische grijze kleur en het originele PlayStation-logo. Aangezien de voorraad beperkt is, met slechts 12.300 exemplaren van de PS5 Pro beschikbaar, is het cruciaal om snel te handelen. Pre-orders starten op 26 september met de verkoop die op 21 november begint. Tevens zijn er grijze versies van de DualSense-controller en de PlayStation Portable aangekondigd, compleet met retrokabels, een poster, een sticker en een paperclip bij aankoop.

Wanneer kan ik pre-orders plaatsen voor de grijze PS5 editie?

Pre-orders voor de grijze PlayStation 5 editie beginnen op 26 september 2024, met de verkoop die op 21 november 2024 start.

De originele PlayStation, gelanceerd op 3 december 1994, markeerde het begin van een nieuw tijdperk in de gamingindustrie. Het introduceerde 3D-grafics en veranderde de manier waarop games werden ervaren. De aankomende PS5 speciale editie herinnert gamers aan deze historische mijlpaal en oogst, naast enthousiasme, ook nostalgie bij de oudere generatie gamers.



Casey Loh avatar
Written by:

Casey Loh

Casey Loh is a tech-savvy writer who specializes in the intersection of gaming and technology. With a background in computer science, Casey brings a technical lens to her reviews, breaking down the nuts and bolts of game engines, graphics, and AI innovation.

Read more articles from: Casey Loh

Follow us

Login or register to join the conversation
See the complete videogame news list