Quantcast
Until Dawn PC Specs and Features Finally Revealed
News article overviewNintendo Switch games overviewPlayStation 5 games overviewRead our Reviews

Until Dawn PC Specs and Features Finally Revealed

Sep 12, 2024 9:34 PM

De ontwikkelaar Ballistic Moon heeft de systeemvereisten en features onthuld voor de pc-versie van de Until Dawn remake. Deze versie biedt geavanceerde grafische opties, aanpasbaarheid en toegankelijkheid, waardoor de game op verschillende hardware goed kan draaien. Met ondersteuning voor DualSense-controllers en Ultrawide Aspect Ratio-monitoren kunnen spelers de game met verbeterde beelden ervaren, inclusief DLSS 3 en AMD FSR 3 voor opschaling en Ray-tracing voor extra visuele mogelijkheden. De minimale eisen vereisen een Intel Core i7 4790K of AMD Ryzen 5 1500X en een GTX 1660, terwijl de elite ervaring met een RTX 3080 Ti voor 4K aan 60fps of beter kan worden behaald.

Wat zijn de systeemvereisten voor de Until Dawn remake op pc?

De systeemvereisten zijn als volgt: Minimale eisen vereisen een Intel Core i7 4790K of AMD Ryzen 5 1500X, een GeForce GTX 1660, 8GB RAM en 70GB opslag. Voor aanbevolen instellingen is een Intel Core i5 8600 of Ryzen 7 2700X en een GeForce RTX 2060 voor 1080p aan 60fps vereist. Voor een ultra ervaring in 4K aan 60fps is een Intel Core i7 11700K of Ryzen 7 5800X3D met een GeForce RTX 3080 Ti nodig.

Until Dawn is een interactieve horror adventure game ontwikkeld door Supermassive Games, oorspronkelijk uitgebracht voor de PlayStation 4. De game volgt een groep vrienden die op een berghut vakantie gaan, waar ze worden achtervolgd door een moordenaar. Het spel is bekend om zijn keuzesysteem, waarin de beslissingen van spelers invloed hebben op het verhaal en de overlevingskansen van de personages. De remake op pc belooft een vernieuwde ervaring voor fans en nieuwe spelers, met verbeterde graphics en een meer toegankelijke speelervaring.



Casey Loh avatar
Written by:

Casey Loh

Casey Loh is a tech-savvy writer who specializes in the intersection of gaming and technology. With a background in computer science, Casey brings a technical lens to her reviews, breaking down the nuts and bolts of game engines, graphics, and AI innovation.

Read more articles from: Casey Loh

Follow us

Login or register to join the conversation
See the complete videogame news list